Espoon Meripelastajat ry

SMPS Espoon Meripelastajat ry on 50-vuotias Suomen Meripelastusseuran paikallisyhdistys Espoossa. Tämä lokikirja kertoo Espoon Meripelastajien arjesta ja äänessä ovat vuorollaan miehistön jäsenet aina harjoittelijoista päälliköihin. Kerromme lokikirjassa koulutuksista, huoltohommista, keikoista sekä meripelastajan elämästä yleensä.

Emmi

PV Emmi toukokuussa 2014 (Kuva: Matti Nurmi)

 

Aina valmiina auttamaan

Meripelastuksessa tärkeintä on ihmishenkien pelastaminen. Toimimme yhteistyössä Merivartioston ja Hätäkeskuksen kanssa. Vakavia merihätätilanteita sattuu alueellamme onneksi harvoin, mutta kiireettömämpiä havereita usein.

Tehtäviimme kuuluu muun muassa karilleajon tai konevian vuoksi toimintakyvyttömien veneiden hinaukset. Lisäksi autamme viranomaisia etsinnöissä ja suoritamme sairaankuljetuksia merialueella.

Olemme sopimuspalokunta ja aluksillamme on sekä kiinteää että siirrettävää sammutuskalustoa, jota käytämme Länsi-Uudenmaan Pelastuslaitoksen johdolla.

Kaikki blogissa olevat kuvat ovat Espoon Meripelastajien omaisuutta eikä niitä saa käyttää ilman lupaa ellei erikseen mainita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *